Hindi But
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8024-parcaustbutderisizkemiksiz.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8030-parcagogus.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8019-parcabutbiftek.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8033-parcabutsis.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8060.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8031-parcabaget.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8034-parcabutkusbasi.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/ustbut.webp)
Üst But Derisiz Kemiksiz
Hindi üst butun derisi ve kemiği alınmasıyla elde edilen üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8024-parcaustbutderisizkemiksiz-1.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_7982-cateringustbutderisizkemiksiz.jpg)
Bütün But
Hindi but kısmının bütün hindiden ayrılması ile elde edilen kemikli ve derili üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8030-parcagogus-1.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8029-parcagogus.jpg)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8008-tabaklibutunbut.jpg)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8007-tabaklibutunbutderisiz.jpg)
But Biftek
Hindi üst butun kaslarının ayrıldıktan sonra inceltilmesiyle elde edilen üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8019-parcabutbiftek-1.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8013-tabaklibutbiftek.jpg)
But Şiş
Hindi but kuşbaşının çöp şişe dizilmesi ile elde edilen üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8033-parcabutsis-1.webp)
Osso Buco
Donuk derili kemikli hindi bagetin ortalama 80-150 gr arasında olacak şekilde dilimlenmesiyle elde edilen üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8060-1.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_7978-cateringossobuco.jpg)
Baget
Hindi bütün butun, üst butu ayrıldıktan sonra ayak kısmına yakın olan kemikli derili üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8031-parcabaget-1.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8006-tabaklibaget.jpg)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_7975-cateringbaget.jpg)
But Kuşbaşı
Hindi kemiksi üst butun ortalama 3 cm. Boyutlarında doğranması ile elde edilen üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_8034-parcabutkusbasi-1.webp)
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/IMG_7972-cateringbutkusbasi.jpg)
Üst But
Hindi bütün butunun bagetten ayrılmış kalçaya yakın olan kemikli ve derili üründür.
![](http://oguntavukculuk.com.tr/wp-content/uploads/2021/11/ustbut-1.webp)